testovaci_ukoncen
       

HOGYAN VÁSÁROLJUNK
Hogyan vásároljunk

Regisztráció, árajánlat készítés és megrendelés

A honlap információinak nagy része beleértve vásárlókosarat is – néhány speciális információ kivételével - regisztráció nélkül is elérhető. A képek tájékoztató jellegűek, és esetenként eltérhetnek a valóságtól.

A regisztráció előnye, hogy a későbbi vásárlásokkor már nem kell megadnia az adatait, így gyorsabb és kényelmesebb a vásárlás, illetve értesülhet akcióinkról és az általunk fontosnak tartott újdonságokról hírlevél formájában.

Számunkra az Ön regisztrációja azzal az előnnyel jár, hogy megadott adatai automatikusan bekerülnek adatbázisunkba, megkönnyítik rendelésének feldolgozását, visszaigazolását és követését.

Az adatbázis garantáltan és szigorúan csak az Ön és a Gasztroáruház kapcsolattartását szolgálja.

Ha idegenkedik a webes vásárlástól, de mégis rendelni szeretne, megrendelését hagyományos úton, akár e-mailben, vagy levélpostai küldeményként is elküldheti elérhetőségeinkre.

Termékek keresése

Javasoljuk, hogy minél általánosabb keresőszóval kezdje a keresést: Ha keresőszóként pl. a „krómozott mixer” kifejezést használja nem fog találatot kapni, mert szó szerint így nem szerepel az adatbázisunkban. Ebből azt a következtetést vonhatja le, hogy nem árulunk ilyen berendezést, holott csak a „mixer” keresőszót használva jó-pár találatot kap, amelyet végiggördítve pillanatok alatt felmérheti a kínálatunkat és megtalálhatja a kívánt terméket.

Rendelés menete

- helyezze a kosárba a kívánt terméket, beállítva a darabszámot

- folytassa a rendelést a Vásárlás folytatása gombra kattintva, vagy kattintson a Megrendelés gombra

- amennyibe a Megrendelés-t választotta, ellenőrizze a rendelését, és adja meg a személyes-, cég-, számlázási-, és szállító adatokat, valamint hogy megadta e az elérhetőségeit

- itt még visszatérhet a kosárhoz, vagy a Megrendelés elküldése gombra kattintva elküldheti rendelését

- a megadott e-mail címre elküldi a rendszer a rendelés másolatát, de ez még nem hitelesíti a rendelését

- kollégáink hétköznap 24 órán belül felveszik Önnel vagy Cégével a kapcsolatot, és egyeztetést követően írásos e-mail visszaigazolást küldenek

- a hibásan leadott megrendelést, lekésőbb a kollégáink írásos - e-mailes- visszaigazazolását megelőző, személyes/telefonos egyeztetésig írásban jelezni kell részünkre

Fontos: Szerződéses jogviszony, csak a kollégáink által küldött visszaigazolásban foglalt feltételek teljesülése esetén keletkezik.

Árak

A WebShop termékeinek árát forintban és euróban is feltüntetjük. A forintban kifejezett árak a Magyar Nemzeti Bank középárfolyamán vannak kalkulálva. Az MNB a friss árfolyamokat munkanapokon délben frissíti, ezzel egy időben igyekszünk frissíteni a mi árainkat is, de ez néha csúszást szenvedhet, így mindig a Webshopban feltüntetett ár a mérvadó.

Mi nem árulunk zsákbamacskát, nincs titkolnivalónk, nyílt lapokkal játszunk. Miután nem értünk hozzá és nem vagyunk pénzintézet, sem az árfolyamnyereséget sem az árfolyamveszteséget nem tartalmazzák az áraink. A számottevő árfolyammozgásokat mindkét irányban elszámoljuk.

Mindenekelőtt: Mi is és beszállító partnereink is tévedhetünk, illetve tévedhetnek, előfordulhatnak előre nem látható események. Ezért a tévedés jogát annak ellenére fenntartjuk, hogy megpróbálunk a lehető legpontosabb információval szolgálni és a legkevesebb hibával dolgozni. Mindezek miatt kérjük, hogy mielőtt felépít egy épületet, beépít egy ajtót, legyártat egy drága burkolatot, kiépít(tet) különböző gépészeti csatlakozásokat anélkül, hogy a megrendelt berendezések kézzel fogható közelségben lennének, a lehetőségekhez képest közösen ellenőrizzük és egyeztessük lépéseinket. Kérjük ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek beszállítási útvonala biztosított e!

Szállítás

Az árak telephelyi átvételt tartalmaznak, de a megrendelt árút közvetített szolgáltatásként a SPRINTER futárszolgálattal, vagy a GEBRÜDER WEIS szállítmányozó céggel tetszőleges magyarországi címre le szállíttatjuk.

A SPRINTER futárszolgálattal maximum 40 kg össztömegig, és 80x80x80 cm befoglaló méretig áll módunkban a megrendelt terméket kiszállítani.

Nagyobb terjedelmű és súlyú termékek esetén a GEBRÜDER WEIS fuvarcéget bízzuk meg a szállítással. Ez esetben előre utalással történhet a vásárlás.

A szállítási költségek feltüntetésre kerülnek a vásárlás folyamán.

A megrendelt árut nagyobb darabszám és/vagy térfogat és tömeg esetén saját gépkocsinkkal is kiszállítjuk, ez esetben pusztán az aktuális oda/vissza út üzemanyag árat számoljuk fel költséggént.

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig, helyrajzi-számig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az épületbe bejuttatást, esetleges emeletre történő feljuttatást, pincébe levitelt, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást az átvevőt terhelő kétszeri kiszállási díj ellenében.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, a csomag tartalmát még a futár, kiszállító jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Speciális készülékek esetén a berendezéseket telephelyünkön előzetesen kipróbáljuk, beállítjuk. Egyéb esetben azonban feltétlenül javasoljuk a külön fizetendő  helyszíni üzembe helyezést, próbaüzemet és betanítást, amelyet a jótállási jegyen felsorolt szerződéses szervizes cégek/szakemberek végezhetnek el. Ennek elmaradása a jótállás elvesztését vonhatja maga után.

Szállítási határidő a visszaigazolás szerint, /általában : 2 – 4 hét/, de néhány speciális esetben ettől eltérő lehet.

Amennyiben a megrendelés ki értékűnek minősül, - lásd az ÁSZF-t - Megrendelőink számára az alábbi választási lehetőségeket kínáljuk:

  • egyedi árkalkuláció alapján felár ellenében a terméket soron kívül beszerezzük és leszállítjuk

  • a szállítással bevárjuk a következő nagyobb szállítmányt, ez akár 4-6 hét is lehet (alapáras opció)

  • néhány, rendszeresen keresett és ezért saját raktáron tartott termék - szintén webes alapáron – azonnal hozzáférhető

Néhány adat értelmezése

- mindig minden adat és jellemző, a kezelő személyzet szemszögéből értelmezendő

- a megadott méretek mm-ben: szélesség × mélység × magasság, a magassági adatok a végleges padlószint feletti adatok

- elektromos energia xkW/230V-1N~: egyfázisú, váltóáramú, három vezetékes (fázis, nulla, föld) betáp

- elektromos energia xkW/400V-3N~: háromfázisú, váltóáramú, öt vezetékes (3 fázis, nulla, föld) betáp

- a méretek pl.: "Mérete: 400x250x460 mm"  szélesség x mélység x magasság sorrendben vannak megadva

Ha valamit nem talál

Az vagy nincs, vagy nem volt időnk feltölteni. Hívjon, akár önzetlenül is segítünk.

Ha a fent leírtak ellenére nem boldogul, kritikája vagy javaslata van hívjon, vagy írjon:


Telefon: 06-70/263-4300

E-mail: gasztroaruhaz@gmail.com

 

N2MzZjcwM