testovaci_ukoncen
       

RÓLUNK
RÓLUNK

Cégünk 2008-óta foglalkozik szállítmányozással és kereskedelemmel, utóbbival kizárólag webes értékesítési formában.

Ma már az internetes nagykereskedelem a fő szegmens, amelyben a vendéglátásban tevékenykedő ügyfeleink mindent megtalálnak, ami a vendéglátáshoz, konyhatechnológiához kell.

Kínálatunkban megtalálható szinte minden gép és berendezés, legyen szó akár a'lacart étteremről, közétkeztetésről, szállodai-, vagy panzió konyháról, cukrászdáról, fagylaltozóról, esetleg kisvendéglőről, büféről, vagy snack bárról.

 

Olasz nagykonyhai partnercégeink nagy múltra tekintenek vissza, ami garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra. Folyamatos beszállítás miatt a termékek rövid időn belül megrendelőinkhez kerülnek.

Kínálatunkban megtalálhatóak a LOTUS cég nagykonyhai sütő-főző berendezései, a LAINOX cég kombipároló sütői és sokkolói, a FIMAR cég előkészítő- és kisgépei, a FORCAR és STUDIO54 cégek hűtéstechnikai berendezései, az AERNOVA légtechnikai vállalat termékei. Továbbá forgalmazzuk a neves ITALFORNI  és GGF pizzakemencéket, a nagymúltú STAFF cég fagylaltgépeit, és még mintegy tucatnyi olasz cég termékeit.

Ezek mellett hazai gyártású, akár egyedi igények szerint is elkészített inox bútorzattal - asztalok, pultok, medencés mosogatók, melegentartók, önkiszolgáló pultsorok - is állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

Szervízhálózatunk - az országszerte kapcsolatban álló szerződéses szervizesek révén - az egész országban biztosítani tudja a nálunk vásárolt készülékek installálását, szervizelsését, karbantartását a jótállási idő alatt, és azon túl egyaránt, így biztosítható, hogy a megvásárolt termékek évekig szolgálhassák ügyfeleinket.

A nálunk vásárolt termékeket futárszolgálattal és/vagy teherautóval szállíttatjuk ki tisztelt megrendelőink részére a legkedvezőbb árakon.

 

ODk0ODQ5ZD